"Generalul" Iordanescu a ramas singur dupa dezertarea armatei FRF

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 07:20
4679 citiri
"Generalul" Iordanescu a ramas singur dupa dezertarea armatei FRF

Selectionerul Anghel Iordanescu se razboieste de unul singur cu cel mai important club din fotbalul romanesc, lasand impresia unui general parasit de osteni in mijlocul bataliei.

Conflictul dintre Steaua si echipa nationala pe tema jucatorilor convocati in stagiul de pregatire al primei reprezentative din Antalya a luat amploare in ultimele zile, ajungandu-se la reactii dintre cele mai dure. Cu toate acestea, nimeni din cadrul FRF nu a reactionat pana acum, Iordanescu fiind singur in fata valului de acuzatii steliste.

Desi cantonamentul pentru ca "generalul" a insistat se dovedeste a fi nu doar inutil, ci chiar o bataie de joc la adresa echipei nationale, faptul ca antrenorul primei reprezentative nu este sustinut public, el fiind chiar "sapat" in culise daca dam crezare declaratiilor lui Gigi Becali, spune multe despre ce se intampla la Federatie.

Acest stagiu de pregatire a fost solicitat de Iordanescu, insa a fost aprobat de Comitetul Executiv al FRF, toti cei care au votat pentru, inclusiv presedintele Razvan Burleanu, asumandu-si acest lucru.

Apoi, adversarii Romaniei din Antalya ar fi trebuit sa fie gasiti de o companie de impresariat contractata de secretarul general al FRF, Radu Visan, mana dreapta a lui Burleanu. Ori aceasta firma, platita din bugetul Federatiei, era obligata prin contract sa puna la dispozitia nationalei doua prime reprezentative pentru jocuri amicale.

Faptul ca acum "tricolorii" sunt pusi in situatia rusinoasa de a evolua impotriva unor cluburi de mana a treia ca Zimbru Chisinau si Torpedo Kutaisi este direct responsabilitatea numarului doi din FRF, nu a lui Iordanescu. Si poate ca daca Romania avea stabilite doua meciuri de pregatire impotriva unor nationale, fie ele si de nivelul Turkmenistanului sau a Bahreinului, nici Steaua n-ar fi indraznit sa nu lase jucatorii la lot.

Ei bine, cu toate ca cei din conducerea Federatiei Romane de Fotbal au o responsabilitate cat se poate directa in acest esec de proportii al nationalei, fara a mai tine cont de o eventuala si normala solidaritate cu un om pe care s-au chinuit teribil sa-l determine sa semneze un nou contract, acesti oameni care conduc fotbalul romanesc tac.

Si nu tac de o zi sau doua, tac inca de cand a inceput tot acest scandal!

In acest timp, veteranul Iordanescu este umilit zilnic in media de finantatorul Stelei, fiind tapul ispasitor al unui dezastru care nu-i apartine decat intr-o foarte mica masura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Iordanescu Steaua scandal, #Iordanescu FRF Steaua scandal, #Iordanescu jucatori Steaua nationala , #nationala