Ziare.com

Bancpost, amendata pentru comisioane ilegale

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 16:53

   

Bancpost, amendata pentru comisioane ilegale
Bancpost a primit o amenda de 60.000 lei din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), deoarece a introdus in contract, ulterior semnarii acestuia de catre clienti, un comision lunar.

Comisionul ilegal a determinat o majorare semnificativa a ratelor aferente creditelor contractate, informeaza Realitatea Tv.

Potrivit ultimelor reglementari ale BNR, bancile nu au voie sa introduca pe parcursul derularii unui credit niciun fel de comision care nu este prevazut la momentul semnarii contractului.

Reprezentantii Bancpost nu au putut fi contactati pentru a da lamuriri.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/ angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2740 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nici nu vor putea fi contactati....

ce sa faca? sa recunoasca? NUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iar banii de amneda ii vor scoate tot de la bietii oameni carora le vor urca dobinzile, etc.
Rusine. Asa ceva, daca recidiveaza, ar trebui sanctionata cu ridicarea drepturilor de a functiona. Si asta e valabila pentru toate bancile din Romania.

 

Intrebare?

Daca exista o asemenea amenda inseamna ca Banca a gresit. NU ar trebui sa dea in judecata fiecare client al bancii in judecata banca sa primeasca fiecare despagubire?Individual!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor