Ziare.com

Consumatorii vor fi obligati sa plateasca revizia instalatiilor de gaze

Miercuri, 19 August 2009, ora 18:38

   

Consumatorii vor fi obligati sa plateasca revizia instalatiilor de gaze
Consumatorii casnici vor trebui sa efectueze, pe cheltuiala proprie, la anumite intervale, verificarea si revizia instalatiilor, cu firme autorizate de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

Prevederile sunt incluse intr-un proiect de ordin al presedintelui ANRE, care modifica si completeaza un document similar din 2008, informeaza Evenimentul Zilei.

Consumatorii vor fi instiintati prin anunturi pe pagina de Internet a furnizorului, afise la punctele de relatii cu clientii, in scris, telefonic sau prin e-mail.

ANRE motiveaza necesitatea modificarii ordinului precedent prin aparitia, de la momentul emiterii acestuia, a mai multor initiative legislative la nivel european, care pun un accent mai mare pe intarirea drepturilor consumatorilor si protectia acestora.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2174 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nestiinta?

Locuiesc la bloc si periodic,PE BANII NOSTRI se face revizia instalatiei de gaze (Partile comune+instalatia din apartament)Probabil ca nou ordin va

 

Completare

se vor majora tarifele-de distrigazul nu are bani!

 

CU CINE TINE? CU URSUL.

SI ATUNCI CARE MAI ESTE PROBLEMA CELOR CARE AU PRELUAT TOATE FIRMELE DE DISTRIBUTIE A GAZELOR? DUPA CE CA LE-AU LUAT PE DEA MOACA.CUM SE FACE CA NUMAI PENTRU EI VA FACETI PROBLEME DAR PENTRU ROMANI.........IOC.

 

llllllllllllll

Eon in Germania e considerata o companie lacoma,cu preturi mari.Asa e si in Romania.Stiu de la varu-miu,care a renuntat in Germania la ei.

NEDUMERIRE

La ce va referiti ?Exista o alta legislatie?Si in prezent reviziile periodice se fac tot platite de client .

 

Numai in RO !

O companie care distribue gaze consumatorilor locali,ar trebui sa-si asigure singura cheltuielile de verificare. Daca se constata ca in interiorul apartamentului sinr necesare reparatii,atunci sa dispuna imediat remedierea s-au oprirea furnizarii de gaze.Plata reparatiei insa sa fie asumata de consumator,iar tarifele sa fie publice.
Verificarea periodica pe banii contribuabilului din blocul respectiv,deschide calea spre verificari BIDON ,crearea de companii fantoma care vor cistiga bani fara nici o investitie. Smecherii din grupurile de afaceri vor profita intr-o veselie. Angajezi o suta de asazisi specialisti,ii antrenezi sa vada defectiuni si acolo unde nu sint,ii platesti la procentajul sumei de reparatie si treaba merge struna. Angajatul va sesiza cit mai multe probleme,tu ca angajator vei da "prietenilor" specialisti in reparatii evaluarea pericolului si astepti sa ti se returneze un procentaj din suma totala. Tu ii vei da la rindul tau un procentaj din procentajul tau,angajatului care a facut constatarea. SIMPLU si nu te costa nimic ! Nu ai nevoe de birouri,de staf etc. Poti sa o faci cu o companie pe numar intr-un apartament oarecare. Singura problema este ca trebue sa fii in GASCA unui partid ,intre prieteni de afaceri c.u.v.i.t.i ,si sa ai protectia necesara pentru a nu avea prea multi concurenti !

Si uite asa se fac afacerile in RO. !!!!

 

?????

pai asta se face de mult timp!!!!!da cu nitel sapun si gata, 20 sau 30 de lei de foc...

 

cam mult

cam multi bani pt niste apa si sapun intins cu pensule pe teava. o noua bataie de joc la adresa romanilor pusa la cale de clica bolsevico-fsn-ista ce conduce Romania instauranta cu concursul presendetelui care a promis contrariul.

Inca o hotie

Cine o stavileste?????????/

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor