Instalatia de gaz de la spitalul Caritas era defecta

Sambata, 13 Februarie 2010, ora 17:10
1087 citiri
Instalatia de gaz de la spitalul Caritas era defecta
Foto: Antena 3

Distrigaz Sud Retele a anuntat sambata ca a constatat un defect la instalatia de utilizare a gazelor naturale a Spitalului Caritas, montata subteran, in prezent, echipele unei firme autorizate de ANRE efectuand lucrari pentru reluarea alimentarii cu gaze naturale in cel mai scurt timp posibil.

"Dispeceratul companiei a fost sesizat in 12 februarie, orele 9.00, reclamandu-se miros de gaze naturale in curtea spitalului Caritas din Bucuresti. Echipele Distrigaz Sud Retele s-au deplasat imediat la fata locului si au luat primele masuri de siguranta, izoland perimetrul si sistand alimentarea cu gaze naturale", potrivit oficialilor Distrigaz Sud Retele.

Totodata, reprezentantii Distrigaz au recomandat administratiei spitalului sa contacteze o firma autorizata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) pentru a remedia defectiunile la instalatia de utilizare.

"Intretinerea, exploatarea si repararea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale revine in sarcina clientului, conform reglementarilor in vigoare, el fiind responsabil de buna lor functionare. De asemenea, mentionam ca nu exista niciun pericol in prezent, fiind sistata alimentarea cu gaze naturale", mentioneaza Distrigaz.

Compania mai precizeaza ca firma autorizata de catre ANRE executa in prezent lucrarile necesare la instalatia de utilizare.

Pacientii internati la Spitalul Caritas din Bucuresti sunt mutati, sambata, la alte spitale din Capitala, in urma unei fisuri aparute la conducta magistrala de gaz metan care are o derivatie in curtea spitalului. Directorul Administratiei Spitalelor, Marius Savu, a declarat ca la transportul pacientilor ajuta serviciul SMURD si cinci ambulante speciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti. Acestea pot sa trasporte pacientii fara ca tratamentul care le este administrat sa fie intrerupt, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Anca Onofrei.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#evacuare spital Caritas, #gaze spital Caritas, #spital Caritas Bucuresti , #stiri ANRE