Lovitura pentru Apple: Foarte putini utilizatori vor sa cumpere ceasul inteligent

Duminica, 15 Martie 2015, ora 15:46
6439 citiri
Lovitura pentru Apple: Foarte putini utilizatori vor sa cumpere ceasul inteligent
Foto: Apple

Ceasul inteligent Apple Watch ar putea sa aiba un debut slab, arata un sondaj recent.

69% dintre americani nu sunt interesati sa cumpere acest dispozitiv, arata o cercetare de piata realizata de Reuters si firma Ipsos.

Sondajul a fost realizat la scurt timp dupa conferinta de presa organizata pe 1 martie, unde s-au dat mai multe detalii legate de ceasul inteligent.

Mai mult, jumatate dintre participanti au precizat ca nici macar nu au auzit de Apple Watch.

Cu toate acestea 13% dintre cei care nu au iPhone s-au aratat interesati de a-si cumpara atat smartphone-ul, cat si ceasul inteligent.

De ce Apple Watch ar putea fi o mare dezamagire

Preturile pentru acest dispozitiv pornesc de la 349 de dolari, pentru varianta de baza, si depasesc chiar si 10.000 de dolari pentru modelele Apple Watch Edition, realizate din aur.

Precomenzile incep pe 10 aprilie, iar ceasul inteligent va ajunge in magazine pe 24 aprilie.

S-a lansat Apple Watch: Cand il gasim in magazine si cat costa

Utilizatorii pot mari sau micsora lucrurile care apar pe ecran. De asemenea, pot naviga pe Internet si pot da telefoane, daca iPhone-ul e pe-aproape. Ceasul include un senzor ce masoara bataile inimii, dar si unul care inregistreaza miscarea utilizatorului. De asemenea, are un cip cu care poti face plati.

Apple Watch are preinstalata si aplicatia Digital Touch, care permite posesorilor de ceasuri inteligente sa comunice intre ei. Apple sustine ca bateria dispozitivului va tine 18 ore sau chiar 3 zile daca e folosit doar pentru a afisa ora.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#popularitate Apple Watch, #Apple Watch sondaj SUA, #Apple Watch sondaj , #Apple Watch