Incotro merge piata tabletelor in prezent

Luni, 10 Februarie 2014, ora 09:12
2591 citiri
Incotro merge piata tabletelor in prezent
Foto: cnet.com

Analistii in domeniu sunt de parere ca Apple ar putea lansa in curand un gadget hibrid, care sa fie in acelasi timp tableta si laptop. Produsele de pe piata tind tot mai mult spre caracteristici care sa le transforme si in laptop, Apple fiind nevoita sa se adapteze pietei.

Informatiile venite din partea furnizorilor cu care colaboreaza compania americana arata faptul ca nu s-a hotarat inca ce caracteristici va avea urmatoarea lor tableta, scrie cnet.com. Noul produs ar putea avea o diagonala a ecranului de 12,2 inchi, care este putin cam mare pentru o tableta.

Exemplul dat de cei de la Samsung este graitor. Ei au scos pe piata tableta Galaxy Tab Pro, destinata in special celor care deruleaza afaceri online si au nevoie de un produs care sa depaseasca limitele tabletei.

In plus, compania sudcoreeana a scos si modele proprii de mouse si tastatura care sa poata fi folosite cu aceasta tableta. Si alte produse de pe piata au astfel de optiuni. Modelul HP Spectre XT are un ecran de 13,3 inchi, la care se poate atasa o tastatura cu baterie, ea transformandu-se astfel in laptop.

Cei de la Lenovo au modelul Miix 2, care se poate transforma usor in laptop. Alte informatii arata faptul ca Apple s-ar putea indrepta mai mult spre un laptop MacBook, cu diagonala ecranului de 12 inchi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#tableta apple ipad, #laptop tableta Apple , #iPad