Top aplicatii pentru noul iPad

Sambata, 31 Martie 2012, ora 09:45
4715 citiri
Top aplicatii pentru noul iPad
Foto: PC Mag

Principala caracteristica a noului iPad este Retina display, ecranul care are o rezolutie uriasa, ce ofera o grafica de o excelenta calitate.

Astfel, producatorii de aplicatii pentru tablete s-au inghesuit sa isi actualizeze serviciile, pentru a uimi consumatorii.

Publicatia PC Mag a realizat o lista ce cuprinde cele mai bune aplicatii pentru noul iPad.

Asphalt Adrenaline 6 (0,99 dolari)

Asphalt Adrenaline 6 este un joc cu curse de masini, in care poti recurge la actiuni "murdare" pentru a-ti intrece adversarii. Grafica excelenta, diversele trepte de accelerare, peisajele colorate si scurtaturile ilegale te vor captiva. In plus, costa doar un dolar.

Comics+ (gratis)

Aceasta este cea mai buna aplicatie de desene animate, care este special facuta pentru Retina display. Comics+ contine o colectie vasta de personaje, de la diversi creatori, de la supereroi, la Doctor Who.

Day One (1,99 dolari)

Daca iti iei iPad-ul peste tot, atunci aplicatia aceasta te poate ajuta sa iti planifici treburile zilnice. Simplu si usor de utilizat, acest jurnal electronic te incurajeaza sa scrii gandurile si ideile, iar apoi sa le programezi pe date si ore. In plus, aplicatia poate fi sincronizata si cu alte dispozitive.

Evernote (gratis)

Aplicatia de luat notite arata extrem de bine pe ecranul cu rezolutia 2048x11536. Evernote, la fel ca serviciul similar Skitch, a fost actualizat pentru noul iPad. Acest lucru inseamna ca ambele confera o experienta grafica uimitoare. De asemenea, poate fi conectat si la alte dispozitive.

Flight Control Rocket (0,99 dolari)

Jocurile cu controlul traficului aerian sunt foarte populare, datorita simplitatii lor. Cu Flight Control Rocket trebuie sa desenezi traiectoria unui avion care aterizeaza pe pista, fara ca acesta sa se loveasca de altele. Grafica excelenta este acompaniata de o tenta retro pe care creatorii au dat-o jocului, muzica antrenanta si stewardesa care nareaza intamplarile.

Flipboard (gratis)

Flipoard este o aplicatie extrem de interesanta, care atrage atentia in special prin designul de revista. Iti poti face o adevarata colectie de site-uri de stiri, de poze sau retele sociale, pe care le poti accesa cu un singur click. Singurul mare dezavantaj este ca aplicatia inca foloseste fotografii luate de pe Internet, iar daca acestea nu au o calitate superioara, atunci Retina display nu iti poate fi mai de mare folos decat un iPad 2.

Galaxy on Fire 2 HD (9,99 dolari)

Galaxy on Fire 2 HD prezinta cu o claritate excelenta lume intunecata, plina de extraterestrii, pe care trebuie sa-i urmaresti si sa-i distrugi. In plus, poti explora diverse sisteme solare si poti face multe misiuni adiacente.

GarageBand (4,99 dolari)

Aplicatia de muzica de la Apple foloseste ecranul Retina pentru a afisa modele extrem de realiste de tobe, orgi si alte instrumente muzicale. Calitatea sunetului este excelenta, iar serviciul iti ofera posibilitatea de a compune si inregistra prorpiile cantece.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#aplicatii noul iPad, #top aplicatii iPad, #aplicatii iPad 3 , #iPad