Un produs Apple face un pas in spate: Ce dispozitiv nu mai intra in productie

Joi, 05 Martie 2015, ora 10:25
4055 citiri
Un produs Apple face un pas in spate: Ce dispozitiv nu mai intra in productie
Foto: Appadvice.com

Apple a amanat productia tabletelor iPad cu ecran urias, au precizat surse apropiate companiei americane.

Dispozitivele cu display de 12,9 inchi vor fi fabricate incepand din luna septembrie, arata Bloomberg.

Initial, acestea ar fi trebuit sa intre in productie in primul trimestru al anului, dar au existat niste probleme cu realizarea ecranului.

iPad-urile se vand mult mai prost in ultima vreme. La sfarsitul anului trecut, Apple a comercializat 21,4 milioane de unitati, mai putin cu 17% fata de aceeasi perioada din 2013.

Tabletele sunt in competitie directa cu smartphone-ul iPhone 6, lansat in doua variante, de 4,7 si 5,5 inchi. El a avut un succes urias, astfel ca Apple a inregistrat un profit pe masura de pe urma lui. Iar pentru ca avea un ecran mare, unii utilizatorii au renuntat la iPad-uri in favoarea lui.

In prezent, se gasesc in magazinele Apple tablete cu ecrane de 9,7 inchi, respectiv 7,9 inchi.

Compania americana lucreaza cu mai multi producatori de display-uri, printre care se numara Sharp Corp., Japan Display Inc. si LG Display Co.

La multi ani, iPad! Te gandeai acum 5 ani ca vom face atatea lucruri cu tableta Apple?

Apple se axeaza acum pe ceasul inteligent

Pe 9 martie, Apple va da noi detalii despre ceasul inteligent Apple Watch. Cel mai probabil, acesta va ajunge in magazine in luna aprilie.

Dispozitivul a fost prezentat in septembrie 2014, odata cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa directorul executiv Tim Cook a vorbit atunci doar despre design si functionalitati. Intre timp, dezvoltatorii de aplicatii au avut cateva luni la dispozitie pentru a se "juca" cu partea de software a ceasului inteligent.

Cum va revolutiona Apple Watch: Nu vei mai avea nevoie de cheie la masina

Cele mai recente informatii arata ca ceasul inteligent al celor de la Apple va avea functii nebanuite pana acum, putand fi folosit chiar si pe post de chei pentru masina. Totodata, bateria lui va tine o zi intreaga, sustine seful Apple, Tim Cook, intr-un interviu pentru The Telegraph.

Ceasul inteligent va functiona si ca un card de credit in Apple Pay, insa Cook nu a dat si alte detalii despre aceasta functie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Apple amanat iPad, #Apple iPad ecran mare, #Apple iPad ecran 13 inchi, #amanare iPad mare , #iPad