A fost lansat noul iPhone

Vineri, 11 Iulie 2008, ora 13:05
2093 citiri
A fost lansat noul iPhone

Noul iPhone a fost lansat cu mare succes in Asia, Australia si Noua Zeelanda iar cumparatorii, multi dintre ei asteptand la coada de cateva zile, si-au luat fericiti, in posesie, noile aparate.

Noul aparat - player video si audio, telefon si terminal web - este varianta imbunatatita a iPhone-ului lansat in iunie 2007 si vandut in 270.000 de exemplare imediat.

Dupa lansarea din Noua Zeelanda iPhone se va vinde in peste 20 de tari din intreaga lume, informeaza Reuters.

Cateva sute de oameni au asteptat in fata magazinelor Vodafone, inarmati cu mancare si muzica, deschiderea vanzarilor la iPhone.

"O sa il pun la incarcat, ma joc un pic cu el dupa care voi dormi foarte mult", declara un student de 22 ani din Auckland, care statea la coada, in frig, de aproape 60 de ore.

Vodafone a declarat ca au fost vandute 400 de aparate in primele ore ale diminetii. Analistii se asteapta ca noul iPhone sa se vanda in peste 10 milioane de exemplare, cu peste 6 milioane din vechea versiune inca in uz.

Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
#Noua Zeelanda, #iphone, #apple, #lansare oficiala , #iPhone