Ai iPhone? Ai grija, o eroare il face bun de aruncat

Duminica, 07 Februarie 2016, ora 21:35
7423 citiri
Ai iPhone? Ai grija, o eroare il face bun de aruncat
Foto: Arhiva Ziare.com

Posesorii de iPhone care si-au reparat telefoanele la service-uri neautorizate ar putea sa isi piarda smartphone-urile daca isi updateaza sistemul de operare la versiunea iOS 9.

Asadar, daca ti-ai reparat telefonul la un service neautorizat de Apple, dupa instalarea iOS 9 iti va aparea pe ecran mesajul "Error 53", iar telefonul tau va deveni inutilizabil.

Primesti un mesaj dubios si telefonul se restarteaza - Ce dispozitive au aceasta problema (Foto)

Cei care detin iPhone-uri s-au confruntat cu problema de multa vreme, insa Apple a recunoscut recent ca situatia este reala si a oferit si o explicatie, relateaza Top Tech News.

Eroarea care iti distruge telefonul apare pentru ca Apple vrea sa protejeze sistemul telefoanelor cu amprenta digitala si se teme ca service-urile neautorizate ar putea face anumite modificari ce ar pune in pericol securitatea datelor.

Multi posesori de iPhone au apelat la reparatii neautorizate, pentru ca erau mai ieftine, apoi au povestit pe retelele de socializare despre "Error 53" care le-a stricat telefoanele.

Ai iPhone? Nu da click pe acest link care-ti blocheaza telefonul

Situatia este intens dezbatuta acum. Pe de o parte, Apple sustine ca incearca sa isi protezeje clientii, avand in vedere ca senzorul de ampreta poate fi utilizat inclusiv pentru efectuarea unor plati online. Pe de alta parte, unii sunt de parere ca blocarea completa a unui telefon si stergerea tuturor datelor este o masura mult prea dura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#iPhone eroare 53, #iPhone error 53, #iPhone inutilizabil , #iPhone