Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Am putea merge la cumparaturi cu sacosa iBag de la Apple

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 12:19
5779 citiri
Am putea merge la cumparaturi cu sacosa iBag de la Apple
Foto: US Patent Office

Apple a schimbat regulile jocului cu iPhone-ul, a facut populare tabletele si vinde unul dintre cele mai apreciate laptopuri. Insa se pare ca toate aceste reusite nu sunt de-ajuns pentru compania americana, astfel ca vrea sa intre si pe o piata destul de neobisnuita: sacosele de hartie.

Gigantul IT a depus un brevet de inventie pentru un astfel de produs, care a fost deja poreclit "iBag", transmite Sky News.

Evident, nu e vorba de ceva banal. Apple vrea sa ofere sacosei sale de hartie, realizata din produse reciclate, o rezistenta fenomenala.

Cu ce e diferita

Cele mai multe sacose de culoare alba pe care le poti gasi in comert sunt fragile, din cauza ca la producerea lor se foloseste mult inalbitor.

Insa brevetul de inventie al companiei americane aduce cateva imbunatatiri. Astfel, "iBag" e mai durabila si prietenoasa cu mediul in acelasi timp.

In primul rand, brevetul arata ca sacosa ar fi realizata in proportie de 60% din materiale reciclate, iar imbinarile vor fi intarite. In plus, manerele vor fi crosetate, astfel incat clientul sa aiba impresia ca tine un fulg in mana.

Apple a depus documentele pentru "iBag" inca din martie, insa abia de curand Oficiul pentru Brevete din SUA le-a facut publice.

In plus, exista posibilitatea ca gigantul IT sa ofere sacosele respective clientilor care fac cumparaturi in magazinele sale.

C.P.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#sacosa iBag Apple, #sacosa Apple, #plasa Apple , #iPhone
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Am putea merge la cumparaturi cu sacosa iBag de la Apple"