Apple a facut pe sest o schimbare asteptata de multi utilizatori (Foto)

Marti, 14 Iunie 2016, ora 11:30
5078 citiri
Apple a facut pe sest o schimbare asteptata de multi utilizatori (Foto)
Foto: Apple

Apple a facut pe sest o schimbare asteptata de multi utilizatori iPhone.

Noua versiune a sistemului de operare, iOS 10, iti va permite sa stergi o mare parte din aplicatiile preinstalate pe care nu le foloseai prea des, dar iti ocupau degeaba memoria telefonului, transmite The Verge.

Insa curios e faptul ca acest lucru nu a fost mentionat in cadrul conferintei dedicate dezvoltatorilor, organizate luni seara.

In plus, modificarea nici macar nu a fost trecuta in lista cu cele mai importante schimbari pe care le aduce noua versiune a sistemului de operare, data ulterior publicitatii.

Utilizatorii au cerut de mult timp posibilitatea sa poata dezinstala aplicatiile preinstalate, deoarece multe dintre ele raman nefolosite, dar "mananca" din spatiul de stocare.

Astfel, odata ce-ti vei instala iOS 10, care va fi diponibil din toamna, vei putea sterge aplicatii precum cea pentru busola, cea pentru mail sau cea pentru tranzactiile pe bursa, de exemplu. Informatia a fost confirmata de cativa utilizatori pe Twitter, care au avut acces la versiunea beta a sistemului de operare, dar si de un ghid publicat pe site-ul Apple.

Iata intreaga lista cu aplicatii preinstalate ce vor putea fi sterse:

Ele se vor afla in AppStore, astfel ca le vei putea descarca din magazinul online doar daca vei avea nevoie de ele.

Totusi, unele aplicatii preinstalate sunt adanc inradacinate in sistemul de operare, astfel ca nu vei putea sterge aplicatia pentru mesaje (iMessage), pe cea pentru fotografii (Messages) sau pe cea pentru camera foto (Camera).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#iPhone aplicatii preinstalate, #iPhone stergi aplicatii preinstalate, #stergi aplicatii iPhone , #iPhone
Comentarii
Poza allqube
allqube
rank 5
iOS 10 - ghiveci de toate pentru unii....