Apple pregateste surprize mari. Vor fi cele mai bune produse din ultimii 25 de ani?

Luni, 02 Iunie 2014, ora 18:41
5339 citiri
Apple pregateste surprize mari. Vor fi cele mai bune produse din ultimii 25 de ani?
Foto: The Telegraph

Conferinta anuala a dezvoltatorilor organizata de Apple, Worldwide Developers Conference (WWDC), incepe luni in San Francisco. Cu acest prilej, sunt asteptate vesti importante din partea companiei americane cu privire la produsele si actualizarile pregatite in ultima perioada.

Directorul executiv al companiei, Tim Cook, a promis ca Apple va lansa noi tiputi de produse in acest an. Asteptarile observatorilor si fanilor sunt mari, mai ales dupa de seful departamentului Servicii si Software pentru Internet, Eddy Cue, a declarat saptamana trecuta ca produsele la care lucreaza compania in acest moment sunt cele mai bune din ultimii 25 de ani, scrie Wall Street Journal.

Cum invata Apple utilizatorii sa foloseasca un mouse in 1988 (Video)

La editiile anterioare, WWDC s-a axat pe partea de software, anunturile facute in cadrul conferintei vizand actualizarile aduse celor doua platforme software dezvoltate de Apple, iOS pentru iPhone si iPad si OS X pentru Mac. La ce noutati ne putem astepta de la conferinta de anul acesta?

iOS 8

Urmeaza ca Apple sa prezinte o noua versiune a sistemului sau de operare pentru dispozitive mobile, cu schimbari mai consistente in ceea ce priveste aspectul si functionalitatea fata de versiunea anterioara, iOS 7, lansata anul trecut.

Sunt asteptate imbunatatiri pentru aplicatiile de navigare si noi functii pentru iTunes.

Cea mai importanta schimbare vizeaza introducerea aplicatiei Healthbook, conceputa pentru monitorizarii functiilor vitale ale utilizatorilor.

OS X 10.10

Spre deosebire de iOS, sistemul de operare pentru laptopurile Apple va fi modificat substantial, imprumutand unele concepte de design de la iOS 7. Acest lucru inseamna ca OS X 10.10, care va inlocui actualul OS X Mavericks, va avea un aspect minimalist, cu pictograme mai clare pentru aplicatii.

Noi produse hardware

Desi Apple lucreaza la noi produse hardware precum un smartwatch si un iPhone mai mare, surse apropiate companiei spun nu vor fi facute anunturi cu privire la acestea la WWDC.

Casa inteligenta

Chiar daca noul iPhone va fi lansat, cel mai probabil, de-abia peste cateva luni, cu ocazia WWDC ar putea fi facute precizari legate de modurile in care functionalitatea telefonului va fi extinsa.

Surprize de la Apple? Ce dispozitive mai ieftine ar putea lansa

O noua functionalitate ar putea consta in utilizarea iPhone-ului pentru a controla de la distanta electrocanicele din locuinta sau sistemul de securitate al acesteia.

Apple iti acapareaza cu totul casa - in ce nou domeniu ar vrea sa intre

Financial Times a relatat saptamana trecuta ca Apple poarta discutii cu producatori de dispozitive in legatura cu aplicatii pentru "casa inteligenta".

Acesta se prefigureaza a fi noul camp de lupta intre iOS si sistemul de operare de la Google, Android. Google a intrat deja pe acest segment prin achizitionarea producatorului Nest Labs, pentru 3,2 miliarde de dolari.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#Apple conferinta dezvoltatori, #anunt Apple, #Apple iOS 8, #lansari Apple , #iPhone