Cand lanseaza Apple iPhone-ul cu ecran mic si noul iPad

Vineri, 11 Martie 2016, ora 10:28
5063 citiri
Cand lanseaza Apple iPhone-ul cu ecran mic si noul iPad
Foto: Apple

Apple va lansa un nou iPhone, cu un ecran mai mic, si o versiune actualizata a iPad, intr-un eveniment care va avea loc pe 21 martie, in campusul companiei din Cupertino, California.

Potrivit unei persoane apropiate situatiei, iPhone-ul va avea un ecran de 4 inci. Telefonul va arata ca modelul iPhone 5s introdus in 2013 si va include componente actualizate, inclusiv procesorul A9 existent in prezent la telefoanele iPhone 6s, relateaza Bloomberg, citat de News.ro.

Apple va lansa un iPhone mai mic: Noi zvonuri si o premiera pentru compania lui Tim Cook

Pentru directorul general al Apple, Tim Cook, evenimentul reprezinta un moment de respiro in lupta companiei cu Departamentul de Justitie al SUA, in problema confidentialitatii datelor si a criptarilor.

Apple contesta o solicitare a FBI de a ajuta la decriptarea unui iPhone care a apartinut unuia dintre tragatorii din atacul produs in San Bernardino, in decembrie anul trecut, soldat cu moartea a 14 oameni si ranirea altor 22.

Audierea cazului va avea loc in California pe 22 martie, la o zi dupa evenimentul Apple. Un judecator a ordonat Apple sa indeplineasca solicitarea FBI, dar compania a contestat decizia.

Un caz similar, legat de iPhone-ul unui traficant de droguri, este in derulare in New York. In prima instanta, judecatorul de caz a dat dreptate Apple.

In afara de aceste procese, seful Apple se confrunta si cu incetinirea afacerilor. Vanzarile de iPhone-uri nu mai sunt un motor de crestere sigur, dupa succesul fara precedent pe care l-au avut, iar livrarile de iPad-uri sunt si ele in declin.

Analistii anticipeaza ca vanzarile Apple vor scadea in acest an pentru prima oara in peste 10 ani.

In ultimele 12 luni, actiunile Apple au scazut cu peste 18%.

Noile iPhone si iPad, de la Apple - Cand se lanseaza

Evenimentul din 21 martie va fi primul de acest tip dupa cel din luna septembrie, cand Apple a lansat iPhone 6s, iPad Pro si un Apple TV actualizat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Apple nou iPhone lansare, #Apple lansare iPhone martie, #Apple nou iPad lansare , #iPhone