Ce nu trebuie sa faca utilizatorii de iPhone dupa lansarea iOS 8

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 09:44
4655 citiri
Ce nu trebuie sa faca utilizatorii de iPhone dupa lansarea iOS 8
Foto: digitaltrends.com

Dupa lansarea ultimului program de operare iOS 8, multi utilizatori de iPhone 4 sunt tentati sa isi actualizeze telefoanele, insa o asemenea idee ar putea sa fie una nu prea inspirata.

Desi modelul iPhone 4 este compatibil cu iOS 8, el nu ofera performante la fel de bune precum varianta mai veche, scrie digitaltrends.com.

De exemplu, telefonul porneste mai greu cu noul program, iar trasaturile lui tehnice nu ofera cea mai placuta experienta din aceasta cauza.

Apple, succes urias cu iPhone 6: Milioane de precomenzi intr-o singura zi

Modelul iPhone 4S nu dispune de optiuni precum Touch ID, AirDrop si Open GL ES 3.0. Ele nu pot fi folosite, pentru ca telefonul nu are un senzor de citire a amprentei. Procesorul A5 al telefonului lansat in 2011 are o performanta situata la jumatate din cea a procesorului A8, prezent pe iPhone 6.

Acesta este un alt motiv al incetinirii cu care iPhone 4 opereaza daca este echipat cu iOS 8. Testele facute de specialisti arata clar o asemenea schimbare, el pornind cu trei secunde mai lent fata de noua varianta de smartphone al celor de la Apple. Numeroase aplicatii, printre care se gaseste si browserul Safari, sunt lansate putin mai greu.

De ce nu are iPhone 6 ecran de safir?

Compania americana ofera actualizarea la cateva saptamani de la lansarea unui nou model cu scopul de a oferi performante mai bune si de a remedia unele mici probleme din trecut. Acum, insa, o asemenea idee nu este chiar cea mai inspirata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#iphone 6 ios 8, #Apple iPhone 6, #lansare iPhone 6, #smartphone iphone 6 , #iPhone