Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

iPhone 4S si iPhone 5 sau marul Apple la patrat

Luni, 27 Iunie 2011, ora 22:15
6175 citiri
iPhone 4S si iPhone 5 sau marul Apple la patrat
Foto: Webnews

Pe piata vor fi disponibile doua noi modele iPhone, pana in septembrie anul curent - aceasta este ipoteza avansata de un analist din cadrul Deutsche Bank, punand accent pe acceleratul ritm Apple.

Posibilitatea unei duble lansari de dispozitive smartphone din partea grupului din Cupertino este mai mult decat viabila, modelul iPhone 4S reprezentand o reeditare a celui actual, relateaza Webnews.

Cel de-al doilea dispozitiv, iPhone 5, reprezinta un adevarat varf de gama, cu ajutorul caruia, grupul intentioneaza sa asigure mentinerea numelui Apple in topul acestui sector, pentru a imprima o curba ascendenta a liniei calitative in raport cu rivalii sai.

Potrivit analistului Chris Whitmore, Apple ar putea juca astfel doua partide concomitent, situand costul iPhone 4S undeva in intervalul 350-400 euro, in timp ce iPhone 5 s-ar putea suprapune pe nivelul la care regasim in prezent oferta pentru iPhone 4.

Diferenta ar consta mai cu seama in elementele de design, oferind modelului iPhone 5 anumite caracteristici avangardiste si un display de dimensiuni ceva mai mari, detalii care ar asigura justificarea diferentei de pret previzibile.

Dubla initiativa s-ar putea datora pe de o parte necesitatii de a raspunde la presiunea exercitata de concurentul Android, iar pe de alta parte, din dorinta de a efectua o manevra menita sa afunde Nokia si RIM, ambele confruntandu-se in prezent cu reale dificultati, subliniaza sursa.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#noile dispozitive iPhone Apple, #Apple pregateste noi smartphonuri , #iPhone