iPhone 4S, telefonul care iti raspunde cand ii spui ca il iubesti

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 16:13
2704 citiri
iPhone 4S, telefonul care iti raspunde cand ii spui ca il iubesti
Foto: Arhiva

Apple a dat o lovitura cu iPhone 4S, insa nu neaparat cu telefonul, cat cu sistemul de comenzi vocale Siri, care este distractiv mai mult decat este util.

Fanii care si-au luat telefonul s-au grabit sa ii puna sistemului intrebari care mai de care mai trasnite, iar Siri, robotelul cu voce de femeie, a fost obligata sa raspunda. Utilizatorii au fost placut impresionati sa afle ca Siri are si un simt al umorului destul de dezvoltat, pentru un robot.

Wired scrie ca sistemul iti schimba viata, fiind un asistent personal extrem de bun. Chiar daca nu intelege toate comenzile si are limite, sistemul se dovedeste o buna modalitate de a-ti petrece timpul cu prietenii.

Siri este construit in special pentru a programa prin comenzi vocale diverse actiuni pe telefonul mobil, insa nu ignora nici intrebari care nu au legatura cu domeniul sau de activitate.

Intrebata care este scopul vietii pe Pamant, spre exemplu, Siri a raspuns ca acesta ar fi "sa fii dragut cu oamenii, sa nu mananci grasimi, sa citesti cate o carte buna si sa traiesti in pace si armonie cu oamenii", relateaza CNET.

Cei de la CBS au realizat chiar un interviu cu robotul minune. Cand vine vorba de preferintele personale, Siri e programata sa faca reclama la Apple: intrebata care este computerul personal, Siri raspunde "Macintosh", iar daca este intrebata care este telefonul mobil preferat, raspunde "cel pe care il tii in mana". Despre concurenta, computerele Windows, Siri "nu are nicio opinie".

Daca fortezi insa nota si ii ceri sa omoare pe cineva pentru tine, Siri iti recomanda o lista de clinici pentru persoane cu probleme de sanatate mintala.

Asculta interviul cu sistemul Siri de pe iPhone

Cand vine vorba de dragoste, robotelul spune ca "nu e capabila" de asa ceva, arata MSNBC. Intrebata daca ii pasa ca cineva o iubeste, Siri raspunde sec: "Vreau doar sa ma intorc la munca".

La scurt timp dupa lansare, telefonul iPhone4S a reusit sa formeze cozi la magazinele Apple, iar pana in prezent s-au vandut deja 4 milioane de dispozitive.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#iphone4S, #Siri iPhone, #Siri telefon iubesc , #iPhone