iPhone 5, lansat in septembrie? - vezi ce imbunatatiri va avea

Joi, 23 Iunie 2011, ora 07:44
4958 citiri
iPhone 5, lansat in septembrie? - vezi ce imbunatatiri va avea

Apple ar putea sa lanseze un nou iPhone in septembrie, noul smartphone urmand sa aiba un procesor mai puternic si o camera foto mai avansata, sustin surse apropiate companiei.

Telefonul va fi echipat cu procesorul A5, pe care Apple l-a folosit si pentru iPad 2, si cu o camera de 8 megapixeli, fata de cea de 5 megapixeli de pe iPhone 4, au afirmat persoanele citate de Bloomberg.

Un procesor mai puternic ii va permite descarcari rapide de date, care il va ajuta sa faca fata rivalilor, cum ar fi Samsung.

Noul telefon va rula sistemul de operare IOS 5, pe care Apple l-a lansat la o conferinta in aceasta luna.

Avand un nume de cod "Telluride", acesta va avea si alte servicii imbunatatite, cum ar fi cele de mesagerie si photo-sharing. Sistemul poate rula pe toate gadget-urile mobile ale Apple, a mai spus una dintre surse. Pana la sfarsitul anului trecut, iPhone-urile, iPad-urile si iPod Touch foloseau versiuni usor diferite ale iOS.

IPhone-ul este cel mai bine vandut produs al Apple, reprezentand jumatate din veniturile ultimul trimestru.

Conform acelorasi surse, compania a amanat prezentarea iPhone 5 pentru a nu coincide cu lansarea iOS 5. Reprezentantii Apple au refuzat sa comenteze informatiile.

Totodata, apropiatii Apple sustin ca firma mai pregateste si o versiune noua a iPad, care are un ecran cu o rezolutie mai mare, similar cu cel utilizat in prezent de iPhone 4.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#iphone 5 lansare, #septembrie iphone 5 lansare , #iPhone