iPhone 6s si 6s Plus au fost lansate in Romania - vezi in ce magazine le poti testa in aceasta noapte

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 00:37
5117 citiri
iPhone 6s si 6s Plus au fost lansate in Romania - vezi in ce magazine le poti testa in aceasta noapte
Foto: Hepta.ro

Cele mai noi modele de smartphone Apple, iPhone 6s si 6s Plus, au fost lansate in Romania, putand fi testate pentru cateva ore, in noaptea de joi spre vineri, in magazine din Bucuresti, Constanta, Brasov si Cluj, unde sunt disponibile de la 3.500 lei, respectiv 4.000 lei pentru modelele de 16 GB.

Retailerul iSTYLE Apple Premium Reseller a lansat noile modele de top iPhone in noaptea de joi spre vineri, in magazinele din Bucuresti Mall, AFI Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City, dar si in cele din Constanta, Brasov si Cluj.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, disponibile oficial in Romania

Cat costa iPhone 6S in Romania: La abonament, pretul final e dublu fata de cel la liber

Vizitatorii pot testa intre orele 00:00 si 03:00 (in noaptea de joi spre vineri) noile dispozitive Apple, disponibile la preturi speciale, cu ocazia lansarii.

Astfel, modelul iPhone 6S de 16 GB este disponibil in magazinele retailerului cu preturi de la 3.500 lei, in timp ce iPhone 6S Plus de 16 GB poate fi cumparat cu 4.000 lei. Variantele de 64 de GB vor avea preturi de 4.100 lei pentru iPhone 6S si de 4.600 lei pentru iPhone 6S Plus, in timp ce smartphone-urile cu 128 de GB pot fi cumparate la 4.600 lei, respectiv 5.100 lei.

Record de vanzari pentru Apple, in primul weekend cu iPhone 6S pe piata

Operatorii de telefonie mobila Telekom, Vodafone si Orange, dar si retailerul online eMAG au deschis precomenzile pentru iPhone 6s si iPhone 6S Plus la inceputul lunii octombrie, vanzarea urmand sa inceapa tot vineri.

Telekom a anuntat ca preturile fara abonament pornesc de la 3.400 lei pentru iPhone 6s de 16 GB si de la 4.400 lei pentru iPhone 6s Plus de 64 GB. Preturile practicate de Orange sunt de 740 euro (3.260 lei) pentru iPhone 6s de 16 GB si de 840 euro (3.700 lei) pentru iPhone 6s Plus.

Cele doua smartphone-uri au fost disponibile pentru precomanda la Vodafone pentru 750 de euro (3.300 lei) - varianta iPhone 6s de 16 GB, respectiv 850 de euro (3.750 lei) pentru 6s Plus.

Cea mai mare problema pe care o are iPhone 6S

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, prezentate de Apple la inceputul lunii septembrie, sunt variantele imbunatatite ale modelelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, lansate in toamna anului trecut.

Noile iPhone 6S, cu un ecran de 4,7 inci, si iPhone 6S Plus, cu ecran de 5,5 inci, sunt prevazute cu tehnologia Apple 3D Touch. O versiune anterioara este cunoscuta ca Force Touch pe dispozitivele Apple Watch, care ofera o functionalitate variata bazata pe cat de ferm este presat ecranul.

Telefoanele sunt echipate cu cipuri A9 de 64 de biti, o functie imbunatatita de citire a amprentei Touch ID pentru Apple Pay, precum si cu o camera foto posterioara de 12 megapixeli, care capteaza cu 50% mai multi pixeli decat predecesoarea sa.

Lansate la inceputul lunii septembrie la San Francisco, iPhone 6S si iPhone 6S Plus au avut in primul week-end de la lansare vanzari de peste 13 milioane de exemplare, un nivel record pentru Apple.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#iPhone 6S Romania, #iPhone 6s Plus Romania , #iPhone