Legendarul joc Super Mario se lanseaza pe iPhone si iPad

Joi, 15 Decembrie 2016, ora 12:20
2962 citiri
Legendarul joc Super Mario se lanseaza pe iPhone si iPad
Foto: Arhiva Ziare.com

Va mai amintiti de jocul Super Mario, pe care multi dintre noi il stim din copilarie, cand era disponibil pe casete si mai tarziu pe calculator? In curand il vom putea juca pe iPhone sau pe iPad, pentru ca Nintendo lanseaza o versiune pentru aceste dispozitive.

Este pentru prima data cand compania dezvolta o aplicatie pentru smartphone bazata pe cel mai cunoscut personaj al sau, scrie BBC.

Miscarea vine dupa isteria Pokemon Go, tot al celor de la Nintendo, care a inregistrat un succes rasunator la nivel mondial.

Analistii anticipeaza ca noul joc va fi, de asemenea, extrem de popular. "Mario este unul dintre cele mai iubite si cunoscute personaje din jocuri si cred ca va avea un succes urias", a declarat Piers Harding-Rolls de la firma de consultanta IHS Technology.

Insa expertul sustine ca o greseala a dezvoltatorului este ca Super Mario nu va putea fi jucat decat online. Producatorul jocului, Shigeru Miyamoto, spune ca a ales aceasta varianta pentru a limita piratarea.

Harding-Rolls a explicat ca unii utilizatori vor dori sa joace Super Mario si cand nu sunt online, ca sa nu mai vorbim de zonele in care conexiunea la Internet este slaba.

Noul joc Super Mario a fost creat pe formatul variantei consacrate, in care omuletul alearga din stanga in dreapta, aduna monede, sare peste obstacole si striveste inamici.

Super Mario este conceput in asa fel incat sa poate fi jucat cu usurinta cu o singura mana pe un touchscreen.

Varianta gratuita este un scurt demo, insa, daca vrei mai mult, trebuie sa platesti 7,99 lire sterline pentru aplicatie. Astfel, vei avea acces la trei variante: World Tour, Toad Rally si Kingdom Builder.

Pentru moment, jocul va fi disponibil doar pentru iOS, sistemul de operare al celor de la Apple, insa Nintendo spune ca, in viitor, va lansa o versiune si pentru Android.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#Super Mario iPhone, #Super Mario iPad , #iPhone