Noutati despre iPhone 5 - stocuri mici, sperante mari

Vineri, 24 August 2012, ora 01:36
4596 citiri
Noutati despre iPhone 5 - stocuri mici, sperante mari
Foto: inquisitr.com

Lansarea noului model de iPhone este tot mai aproape. Ultimele informati referitoare la acest eveniment nu sunt tocmai placute. Pe de alta parte, iPhone 5 va aduce numeroase imbunatatiri modelelor precedente, inclusiv tehnologia 4G.

Potrivit unor surse, stocurile pe care cei de la Apple le vor asigura din noul model vor fi unele mai mici decat se credea, scrie inquisitr.com. Mai multe surse care iau in calcul ceea ce au spus frunizorii Apple arata ca cifra va fi cu 25% mai mica decat comanda initiala facuta de compania americana.

Optiunea lor pentru un nou tip de ecran "in cell" a dus la aparitia unei alte probleme. Apple lansase o comanda initiala de 20 de milioane de telefoane, dar este nevoita sa se multumeasca doar cu aproape 15 milioane de unitati. Desi se pare ca nu se mai fac atat de multe comenzi pentru telefoanele lor, este de asteptat sa fie depasite vechile recorduri.

Printre schimbarile facute de Apple se mai numara si crearea unui nou tip de conector folosit pentru partea inferioara a telefonului. Din aceasta cauza compania FoxConn, aflata in China, nu dispune de toate elementele-cheie necesare producerii acestei noi piese.

Pe de alta parte, diplay-ul va fi de 4 inchi, iar telefonul va dispune de tehnologia de transfer al datelor 4G LTE. Utilizatorul va putea face inclusiv plati electronice cu ajutorul unei facilitati Near-Field Communications (NFC). Grosimeas noului model va fi de doar 7,6 mm datorita unui nou tip de conector mult mai mic decat cel actual cu 30 de pini.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#apple iphone 5 telefon mobil, #smartphone tehnologie date 4g, #foxcon china comenzi telefoane pret , #iPhone