Numaratoare inversa pana la iPhone 5?

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 17:14
2911 citiri
Numaratoare inversa pana la iPhone 5?
Foto: Engadget

iPhone 5, noul model de smartphone Apple, va fi lansat marti in cadrul unei conferinte de presa. O parte din presa de specialitate sustine ca Apple ar urma sa lanseze noul model iPhone4S, in loc de noul model.

Conform presei internationale, noul iPhone ar urma sa fie prezentat de CEO-ul Apple, Tim Cook, desi au existat zvonuri ca la eveniment ar putea fi prezent si fostul director, Steve Jobs.

Tot marti ar putea fi anuntat si noul sistem de operare iOS5 si noua optiune Newsstand, care organizeaza aplicatiile pentru presa.

Conform Washington Post, noul telefon va avea un procesor mai rapid si va avea navigare actionata prin voce. Anul trecut, Apple a achizitionat Siri, o companie care realizeaza software pentru transpunerea vocii in text, ceea ce inseamna un control mai bun asupra functiilor vocale.

Noul telefon va avea si un ecran mai mare, spatiu mai mare de stocare si un buton special pentru asistenta.

Este prima lansare Apple din august, cand managerul Steve Jobs si-a dat demisia in urma problemelor de sanatate. Insa demisia lui Steve Jobs nu ar urma sa umbreasca succesul noului model de telefon.

Sprint, una dintre cele mai puternice companii americane de telecomunicatii ar fi semnat un contract de achizitie cu Apple, urmand sa comercializeze urmatorul iPhone, scrie Wall Street Journal, citand o sursa din interiorul companiei. Intelegerea ar aduce exclusivitate companiei pentru iPhone 5 si ar valora aproape 20 de miliarde de dolari.

Site-ul Gizmodo a lansat insa si ipoteza potrivit careia la evenimentul de marti, Apple ar putea lansa modelul iPhone 4S, si nu iPhone 5, argumentand ca, la lansarile precedente, detalii despre telefon au aparut pe surse in presa de fiecare data, ceea ce acum nu s-a intamplat.

Presa asteapta insa de mai multe luni lansarea noului tip de telefon, dupa ce in august, Apple a redus drastic pretul la iPhone 4.

Ultimele informatii despre iPhone 5 - o lansare fara Steve Jobs

Evenimentul organizat de Apple este distinct, fata de altele similare organizate de companie, lipsit de fastul cu care erau altadate primite noile modele de smartphone - presa speculeaza insa ca motivul ar fi starea precara de sanatate a fostului manager, Steve Jobs.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Pregătirea României și a Capitalei pentru următorul mare cutremur a intrat pe agenda publică în 2024. Miercuri, 10 aprilie, edilul Nicușor Dan a anunțat un proiect pilot de evaluare rapidă...
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până la 2,8%, arată cel mai...
#iPhone 5, #lansare iPhon5, #Apple iPhone5 , #iPhone