Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Posesorii de iPhone vor putea dezactiva softul care le incetineste telefoanele

Vineri, 19 Ianuarie 2018, ora 12:32
7997 citiri
Posesorii de iPhone vor putea dezactiva softul care le incetineste telefoanele
Foto: Arhiva Facebook/Apple Inc.

Sistemul iOS va fi updatat astfel incat sa ii permita utilizatorului de iPhone sa dezactiveze softul care ingreuneaza functionarea telefoanelor de generatie mai veche.

Apple anuntase deja ca o versiune viitoare a iOS le va permite utilizatorilor de iPhone sa afle mai multe despre starea bateriei dispozitivului. Intr-o scrisoare prin care companie isi cerea scuze utilizatorilor pentru neajunsurile create se arata ca:

"La inceputul lui 2018, vom lansa un update al sistemului iOS cu noi caracteristici care le vor permite utilizatorilor sa afle mai multe despre starea bateriei iPhone-ului si sa stabileasca daca aceasta afecteaza performantele telefonului".

Citat de ABC News, directorul general al Apple Tim Cook a declarat ca update-ul de soft va fi lansat luna viitoare.

Totodata, Cook a spus ca utilizatorii vor putea dezactiva functia care incetineste functionarea telefoanelor. Daca o vor face, insa, telefonul s-au putea opri brusc. In plus, exista riscul ca utilizatorii sa nu mai poate folosi telefonul in situatii de urgenta.

Practic, noi iconuri vor fi adaugate in meniul Settings. Acestea le vor permite utilizatorilor de iPhone sa afle daca functionarea telefonului lor a fost sau nu incetinita de inginerii de la Apple si cum sa dezactive aceasta functie.

Softul care incetineste functionarea telefonului a fost instalat pe: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone SE. Rularea softului poate incetini functionarea telefonului cu pana la 50%.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Tim Cook iPhone incetinire, #dezactivare incetinire iPhone februarie, #Tim Cook Apple iPhone , #iPhone