Poti instala al doilea update major pentru iOS 10 - Ce se va intampla cu iPhone-ul si iPad-ul tau

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 10:26
6270 citiri
Poti instala al doilea update major pentru iOS 10 - Ce se va intampla cu iPhone-ul si iPad-ul tau
Foto: Arhiva Ziare.com

Incepand de luni seara, utilizatorii de iPhone si iPad pot instala al doilea update major pentru sistemul de operare iOS 10.

iOS 10.2 se axeaza pe repararea problemelor ramase de la versiunile anterioare si mai putin pe adaugarea de noi facilitati.

Astfel, exista o lunga lista de bug-uri pe care Apple pretinde ca le-a reperat. Majoritatea aplicatiilor preinstalate - de la Photos si Music la Messages si Mail - au devenit mai stabile odata cu noul update.

Singurul lucru despre care nu se stie deocamdata nimic e legat de baterie. Ramane de vazut daca iOS 10.2 va oferi o autonomie mai mare decat cele cateva ore oferite de versiunea precedenta a sistemului de operare.

Cateva noutati

Update-ul aduce o noua aplicatie, deocamdata disponibila doar in Statele Unite. Se numeste TV si inlocuieste vechea aplicatie Video. Va gestiona si reda continutul video cumparat prin iTunes, dar si pe cel disponibil in cadrul aplicatiilor de streaming compatibile.

Aplicatia TV se doreste a fi un manager si, in acelasi timp, un player pentru tot continutul video disponibil. Insa, companiile de streaming, precum Netflix, au putine motive sa cedeze controlul catre Apple, cand pot obtine o multime de date utile folosind propria aplicatie.

A doua si ultima noutate adusa de acest update vizeaza emoticoanele cunoscute ca emoji. Odata cu iOS 10.2, acestea vor fi mai multe si mai bine conturate, Apple recreand multe dintre ele pentru a arata bine pe rezolutiile mari.

iOS 10.2 poate fi instalat pe toate dispozitivele cu care este compatibil iOS 10: toate telefoanele de la iPhone 5 incoace si toate tabletele de la iPad Mini 2 si iPad Gen 4 incoace.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#ios update, #ios versiune noua, #ios noutati , #iPhone