Primul Apple Shop deschis in Romania: Stocul de iPhone 6 s-a epuizat in cateva minute

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 19:45
7143 citiri
Primul Apple Shop deschis in Romania: Stocul de iPhone 6 s-a epuizat in cateva minute
Foto: Arhiva Ziare.com

Primul Apple Shop din Romania s-a deschis in showroom-ul eMAG Crangasi din Capitala, vineri dimineata, la inaugurare participand peste 400 de persoane.

Primul client al magazinului Apple a fost un tanar sosit la ora 5:00, care a vrut sa se asigure ca "prinde un Mac" la reducere, se arata intr-un reportaj Mediafax.

Mai multe persoane au inceput sa se adune in jurul orei 9:00, iar la 11:00 au putut intre in noul Apple Shop. Multi dintre cei veniti de dimineata la magazin au cumparat telefoane iPhone 6 cu o reducere de 20%.

Si Apple a vrut sa vina in Romania: Iata de ce a renuntat

"Am venit sa cumpar un iPhone 6, dar n-am mai prins. Trebuia sa fiu aici in primele 15 minute de la deschidere, a fost un stoc limitat", a povestit Mihai din Bucuresti.

Modificarea facuta in secret de Apple la noile iPhone 6S - Surpriza vine din interior

Stocul de iPhone 6 s-a epuizat de la primele ore ale diminetii, dar si Mac-urile s-au vandut foarte bine, a declarat Iulian Stanciu, CEO al eMAG.

"Este singurul loc din Romania in care Apple s-a implicat direct. Tot ce avem aici este construit de Apple, direct. Noi am pus doar spatiul la dispozitie, ei au venit si ei l-au echipat complet, cu echipamente, cu design, produse, tot.

Si asta este important, pentru ca produsele se gasesc acum peste tot, dar ceea ce oferim noi in primul rand este experienta care inseamna toata atmosfera de aici, cu lumina, produsele, cum sunt asezate, sunet, plus consultanti. Sunt doi consultanti ai Apple. O sa ramana unul care are rol de trainer si restul oamenilor nostri sunt trainuiti de catre Apple", a precizat Stanciu.

Stanciu a spus ca in magazin se gasesc peste 1.500 de produse Apple si ca investitia in noul magazin s-a ridicat la peste un milion de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Apple Shop Romania, #Apple Shop Romania deschidere, #Apple Shop Crangasi , #iPhone
Comentarii
Poza Dyana
Dyana
rank 5
iPod, iPad, iPlatesc...