Problemele tehnice ale iPhone-ului aduc Apple in fata instantei

Vineri, 22 August 2008, ora 10:59
3439 citiri
Problemele tehnice ale iPhone-ului aduc Apple in fata instantei

Proaspat lansat in Romania, iPhone 3G ii va surprinde neplacut pe cei care si-au achizitionat terminalul pentru a putea naviga mai usor pe internet. In ultima vreme au fost date publicitatii mai multe studii tehnice din care reiese ca noul iPhone are probleme cu receptia semnalului 3G, iar procesele impotriva Apple au inceput sa curga.

Jessica Alena Smith, din Birmingham, Alabama, a dat in judecata producatorul american de telefoane pe motiv ca a ascuns problemele tehnice ale iPhone-ului si a facut publicitate mincinoasa.

Sensibilitatea 3G in cazul iPhone se situeaza sub standardul pentru telefoanele 3G, ceea ce inseamna ca telefonul pierde conexiunea cu turnurile care asigura transmisiunea 3G mult mai repede decat alte telefoane care ofera aceasta functie, atunci cand se indeparteaza de antenele operatorului de telefonie, potrivit publicatie tehnice Ny Teknik din Suedia.

In plus, cand terminalul este conectat la reteaua 3G, vitezele de transfer sunt net inferioare celor realizate de alte telefoane.

Terminalul este comercializat oficial in Romania de Orange, operator care ofera semnal 3G doar in principalele orase ale tarii. Chiar si in Bucuresti, semnalul 3G nu se receptioneaza peste tot, acesta putand sa se piarda mai ales in cladiri.

Pentru a verifica daca problemele cu semnalul se datoreaza terminalului iPhone sau operatorului vericicati aici harta de acoperire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de procesoare, seria M4, destinată să echipeze viitoarele modele de MacBook și computere Mac, conform ultimelor informații. Noile cipuri...
#iphone, #apple, #3G, #probleme tehnice , #iPhone