Razboi Apple-Samsung cu o miza uriasa

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 18:36
3402 citiri
Razboi Apple-Samsung cu o miza uriasa
Foto: girlsintechdet.com

Apple vrea sa atace pozitia dominata de Samsung in China. In prezent, sud-coreenii domina aceasta piata uriasa din care americanii vor o parte cat mai mare.

Noile modele de iPhone ar putea ajuta compania americana sa ia o parte din piata acaparata de Samsung in China, scrie Cnet.

Totul pentru piata din China

Se pare ca ei vor lansa in curand, in acest scop, o varianta ieftina de iPhone, modelul 5C. Consumatorii din China sunt mult mai sensibili fata de pret in comparatie cu cei din alte tari.

O alta masura urmarita de Apple este intelegerea pe care ei vor sa o faca cu operatorul China Mobile.

Aceasta companie este cea mai mare din domeniu care opereaza in China. In trecut, americanii nu au putut sa cada la o intelegere cu ei si au pierdut sute de milioane de clienti.

Directorul executiv al Apple, Tim Cook, s-a intalnit de curand cu Xi Guohua, cel care care conduce China Mobile.

Ei inca nu au anuntat daca au ajuns la o intelegere, insa intentia Apple este clara. Alte informatii venite din domeniu arata ca noile smartphone-uri produse de ei vor fi compatibile cu retelele de telefonie mobila din China.

Estimarile arata ca Apple ar putea vinde in anul 2014 nu mai putin de 17 milioane de iPhone-uri din urmatorul model prin intermediul China Mobile.

Pe de alta parte, Samsung a exportat 72,4 milioane de smartphone-uri in intreaga lume, in al doilea trimestru al acestui an.

Ei detin aproximativ 19% din piata de telefonie mobila din China, cu 10% mai mult decat Apple.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
#iphone 5s smartphone samsung, #china apple samsung , #iPhone