Urmatorul model de iPhone s-ar putea incarca wireless

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 10:28
3284 citiri
Urmatorul model de iPhone s-ar putea incarca wireless
Foto: Pixabay

Urmatorul model de telefon al companiei Apple, iPhone 8, ar putea sa aduca schimbari majore atat in ceea ce priveste designul, cat si partea tehnica. Printre noutatile asteptate se numara si incarcarea wireless.

Aceasta functie nu este o idee tocmai noua in domeniul smartphone-urilor, dar, pana acum, nici nu a fost adoptata pe scara larga si nici nu a avut o abordare care sa aduca utilitatea si confortul asteptate.

Putinele telefoane cu incarcare wireless presupuneau plasarea pe o asa-zisa baza responsabila de inductia magnetica, dar care, la randul ei, era conectata la priza si avea o arie de activitate redusa.

Analistul Ming-Chi Kuo, care in trecut a publicat informatii despre produsele Apple care s-au concretizat, sustine ca urmatorul model de iPhone ar urma sa se poata incarca wireless.

Daca acest zvon se concretizeaza, mai mult ca sigur ca gigantul IT condus de Tim Cook va veni cu un sistem mult mai practic decat cele folosite pana acum. Scenariul cel mai plauzibil ar fi ca incarcatorul wireless sa aiba un randament foarte mare, astfel incat incarcarea sa se realizeze si pe distante de cativa metri.

Asta inseamna ca un incarcator conectat la priza ar putea alimenta fara fir un telefon aflat pe masa din centrul camerei.

Ming-Chi Kuo este de parere ca iPhone 8 va fi doar primul produs Apple care va dispune de noul sistem de incarcare wireless si ca, in anii urmatori, compania americana va extinde suportul pentru aceasta tehnologie si la alte produse, precum tablete si chiar laptopuri.

Afla ce alte noutati pregateste Apple pentru viitorul sau smartphone

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#iPhone 8 incarcare wireless, #zvonuri iPhone 8 , #iPhone