Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Apple ar putea lansa un laptop cu 2 ecrane

Marti, 24 Mai 2016, ora 22:14
5475 citiri
Apple ar putea lansa un laptop cu 2 ecrane
Foto: Apple

Apple ar putea aduce in curand un redesign major laptopului MacBook Pro.

Mai exact, acesta ar urma sa aiba doua ecrane. Sau cel putin asa sustine analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, care a mai facut predictii despre produsele companiei conduse de Tim Cook care s-au dovedit a fi adevarate.

Business Insider arata ca cel de-al doilea ecran va fi amplasat deasupra tastaturii, inlocuind, practic, seria de taste F1-F12.

Ecranul ar putea aduce un plus de flexibilitate si personalizare laptopului, deoarece utilizatorii vor putea sa plaseze acolo scurtaturi sau aplicatii pe care le folosesc des.

Tot ce va lansa Apple in 2016: De la iPhone 7 la masina electrica

Display-ul secundar al MacBook Pro va fi tactil, ceea ce inseamna ca il vei putea folosi ca pe un smartphone. Si ca tot a venit vorba, laptopul ar putea fi dotat cu senzor de amprenta, cu care te vei putea autentifica pentru a putea face plati online, intocmai ca la iPhone.

Ce alte schimbari va mai face Apple? Noul laptop va fi mai usor si mai subtire decat generatia anterioara si va deveni mai puternic si mai performant.

Daca toate acestea se vor adeveri, atunci va fi cea mai mare schimbare pregatita de Apple pentru MacBook Pro din 2012 incoace.

Inca nu se stie data lansarii si nici informatii legate de pret. Actuala generatie costa 5.500 de lei, adica de peste doua ori mai mult decat salariul mediu pe tara.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Apple MacBook Pro 2 ecrane, #laptop Apple 2 ecrane, #laptop Apple , #lansare