Cel mai bun smartphone facut vreodata?

Vineri, 25 Mai 2012, ora 07:06
6697 citiri
Cel mai bun smartphone facut vreodata?
Foto: mobileincanada.com

Utilizatorii de smartphone din intreaga lume vor fi surprinsi de un nou telefon care urmeaza sa fie lansat de catre compania americana Apple. Cel putin aceasta este informatia lansata de un reprezentant al acesteia.

Un om foarte important din cadrul companiei, Jonathan Ive, a declarat pentru presa britanica faptul ca telefonul pe care il va lansa Apple va fi cel mai bun produs facut de ei vreodata, scrie Fox News. Aceasta informatie arata ca noul smartphone va fi cu adevarat unul revolutionar, intrecand celelalte modele in privinta tehnologiei disponibile.

"Ceea ce facem acum este cea mai importanta si cea mai buna munca pe care am facut-o vreodata", a spus Ive. El lucreaza la Apple inca din anul 1992 si se ocupa de designul produselor companiei din 1997. Acesta lucreaza intr-un campus aflat langa orasul american San Francisco, tot ceea ce se petrece acolo fiind tinut strict secret.

Numai anumiti angajati au acces in acel loc, locatia fiind una foarte importanta pentru crearea produselor atat de ravnite de oamenii din lumea intreaga. Noul model de smartphone, iPhone 5, va avea, spun zvonurile, un ecran cu diagonala de cel putin 5 inci. Intre timp, ei incearca mai multe designuri si idei pe care le au, ceea ce nu inseamna ca zvonurile pot da ca sigura aparitia unui nou model de telefon.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#lansare iphone 5 apple, #smartphone gadget Apple , #lansare