Cum ar putea arata laptopul cu 2 ecrane de la Apple - Detalii despre noul MacBook Pro (Foto)

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 11:18
5365 citiri
Cum ar putea arata laptopul cu 2 ecrane de la Apple - Detalii despre noul MacBook Pro (Foto)
Foto: Apple

Daca planuiesti sa-ti cumperi un laptop si esti pregatit sa scoti multi bani din portofel, poate ar trebui sa astepti pana in toamna, cand Apple va lansa noul MacBook Pro, care va avea o functie uimitoare.

Zvonurile recente arata ca dispozitivul va avea parte de o schimbare de design semnificativa.

Analistul Ming-Chi Kuo este cel care a dat detalii despre noul laptop al gigantului IT, informeaza Business Insider.

El urmareste indeaproape produsele Apple, iar in trecut a facut previziuni despre lansarile companiei conduse de Tim Cook, care ulterior s-au adeverit.

Potrivit acestuia, noul MacBook Pro va avea un ecran tactil pe tastatura. Mai exact, acesta va fi amplasat in locul seriei de butoane F1-F12.

Un grafician a publicat o fotografie cu modul in care ar putea arata acest nou display:

Foto: Cameron/Business Insider

Si alte companii au incercat sa incorporeze un astfel de design - exemple notabile sunt tastatura Optimus de la Art Lebedev si Blade Pro de la Razer - insa fara mare succes.

Dar jurnalistul IT Ben Lovejoy de la publicatia 9to5Mac considera ca Apple ar putea reusi acolo unde altii au esuat. Mai exact, el sustine ca ecranul tactil ar putea include scurtaturi pentru aplicatiile dorite de utilizatori.

De exemplu, o persoana care lucreaza foarte mult cu editarea fotografiilor in Photoshop poate avea toate scurtaturile de care are nevoie la indemana, fara sa-si aglomereze desktopul sau sa apeleze la alte tertipuri.

Display-ul pe tastatura ar mai putea fi util si pentru Siri, avand in vedere ca se zvoneste ca asistentul vocal regasit pana acum la iPhone si iPad ar putea sa fie integrat si in laptopurile Apple. In acest fel, ar fi interesant si util sa accesezi imediat asistentul vocal, iar raspunsurile sau comenzile sa fie afisate pe ecranul de pe tastatura, nu pe cel mare.

Totusi, sunt putine informatii despre data la care noua generatie de MacBook-uri va ajunge in magazine. O varianta posibila ar fi luna octombrie, insa nu e nimic cert.

De asemenea, nu exista detalii legate de pret, insa cu siguranta cei care vor gadget-ul de la Apple vor fi nevoiti sa scoata o suma semnificativa de bani din portofel.

Motivul? Actuala generatie costa cel putin 5.000 de lei.

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#MacBook Pro Apple, #laptop 2 ecrane, #laptop 2 ecrane Apple , #lansare