Preturi scandaloase pentru Apple Watch? Cat ar putea costa cel mai asteptat ceas inteligent (Foto)

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 13:30
8533 citiri
Preturi scandaloase pentru Apple Watch? Cat ar putea costa cel mai asteptat ceas inteligent (Foto)
Foto: Apple

Daca aveti de gand sa va achizitionati noul ceas inteligent de la Apple, ar trebui sa stiti ca pretul va fi unul exorbitant.

Firma de investitii Piper Jaffray a estimat ca cea mai "ieftina" varianta, numita Apple Watch Sport, va ajunge in magazine la pretul de 450 de dolari.

Initial, compania americana a anuntat ca aceasta va costa 349 de dolari.

Insa utilizatorii vor scoate mai multi bani din buzunar din cauza functiilor ce pot fi personalizate, precum carcasa, capacitatea de stocare si cureaua, arata Time.

Surpriza pregatita de Apple pe 9 martie

Apple nu a dat niciun indiciu despre varianta de mijloc, numita simplu Apple Watch, care are un ecran realizat din safir. Dar Piper Jaffray estimeaza ca preturile vor incepe de la 499 de dolari si pot ajunge pana la 650 de dolari, in functie de dotari.

Totusi, cea mai scumpa varianta a ceasului inteligent va fi cea din aur de 18 carate, numita Apple Watch Edition. Analistii au estimat pana acum ca va costa cel putin 4.999 de dolari, dar Piper Jaffray estimeaza un pret mult mai mare, de 7.500 de dolari.

Sursa: Apple

Cand va ajunge in magazine

Apple organizeaza pe 9 martie o conferinta de presa, unde vom afla toate detaliile legate de pret si specificatii. Cel mai probabil, ceasul inteligent va ajunge in magazine in aprilie.

Ceasul inteligent a fost prezentat in septembrie 2014, odata cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa directorul executiv Tim Cook a vorbit atunci doar despre design si functionalitati. Intre timp, dezvoltatorii de aplicatii au avut cateva luni la dispozitie pentru a se "juca" cu partea de software a ceasului inteligent.

Cum va revolutiona Apple Watch: Nu vei mai avea nevoie de cheie la masina

Cele mai recente informatii arata ca ceasul inteligent al celor de la Apple va avea functii nebanuite pana acum, putand fi folosit chiar si pe post de chei pentru masina. Totodata, un lucru rar pentru astfel de gadgeturi, bateria lui va tine o zi intreaga, sustine seful Apple, Tim Cook, intr-un interviu pentru The Telegraph.

Ceasul inteligent va functiona de asemenea si ca un card de credit in Apple Pay, insa Cook nu a dat si alte detalii despre aceasta functie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#pret Apple Watch, #Apple preturi ceas inteligent, #preturi Apple Watch , #lansare