Si Apple a vrut sa vina in Romania: Iata de ce a renuntat

Marti, 16 Iunie 2015, ora 11:13
7467 citiri
Si Apple a vrut sa vina in Romania: Iata de ce a renuntat
Foto: Arhiva Ziare.com

Romania a ratat multe investitii straine importante, in special din cauza infrastructurii, iar una dintre cele mai mari companii care ar fi putut veni in tara noastra este Apple.

Gigantul american a renuntat la o investitie la Brasov, dupa ce vicepresedintele Apple a facut 7 ore cu masina de la Bucuresti pana in acest oras, a dezvaluit Silviu Savin, partener Ascenta Management, administrator Coresi Business Park, la ZF Live.

Ce pierderi are Ford Romania din cauza infrastructurii - De ce Dacia e avantajata de programul Rabla

Cei de la Apple ar fi vrut sa vina la Brasov, in 2008-2009, printr-un chirias al Coresi, unde ar fi urmat sa fie deschise birourile, insa au lasat balta aceste planuri din cauza infrastructurii dezastruoase din tara noasta.

In perioada in care vicepresedintele Apple a condus de la Bucuresti la Brasov, in zona se lucra la centura Ploiesti. In plus, in ziua respectiva a mai fost si un accident rutier in apropiere de Campina.

Investitorii straini: Iata ce trebuie facut pentru ca institutiile publice sa fie mai eficiente

Dupa ce a facut 7 ore de la Aeroportul Otopeni la Brasov, cei de la Apple si-au dat seama ca proiectul lor nu poate prinde contur in Romania. Ar fi fost primul centru Apple din Europa, pentru suport si back-office.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Apple Romania, #Apple Romania drum Brasov, #Apple drum Bucuresti Brasov, #Apple renuntat Romania , #Romania