Ziare.com

Miscare foarte importanta pentru Apple in China

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 12:04

   

Miscare foarte importanta pentru Apple in China
Americanii de la Apple au reusit sa faca o miscare importanta pe piata din China. Ei au incheiat un acord cu cei de la UnionPay, astfel incat utilizatorii sa poata plati mai usor pentru aplicatiile din Apple Store.

Noua optiune de plata le permite celor din China sa cumpere aplicatii mult mai usor prin combinarea unui numar de identificare oferit de Apple cu un card de credit sau debit de la UnionPay, informeaza Cnet.

Aceasta companie detine monopolul asupra acestui sector din China, eliberand nu mai putin de 4,5 miliarde de carduri bancare pe teritoriul tarii. Ea opereaza in toate orasele acestui stat.

Eddy Cue, reprezentantul Apple, spune ca aceasta optiune a fost intens solicitata de clientii lor chinezi. China reprezinta a doua mare piata pentru aplicatiile descarcate de utilizatorii lor in intreaga lume.

Apple a obtinut din China, in trimestrul patru al anului fiscal trecut, nu mai putin de 16% din venituri, adica 29,8 miliarde de dolari.

Este posibil ca in viitor Apple sa incheie un acord si cu Alibaba, o companie-gigant in domeniul comertului online din China.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1034 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor