Un programator de 15 ani a pacalit Apple

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 16:45
2919 citiri
Un programator de 15 ani a pacalit Apple

Un programator de 15 ani a reusit sa treaca de securitatea companiei Apple: a creat un program prin care sa scape de o taxa pentru telefon si reusit sa il si vanda in Appstore.

Avand in vedere ca AT&T, compania de telefonie mobila din SUA, cere o taxa de 20 de dolari pentru ca utilizatorii de iPhone sa imparta conexiunea 3G cu computerul, tanarul s-a gandit sa creeze un program care ar face asta gratis, informeaza UberReview.

Adolescentul a "imbracat" aplicatia creata in haine colorate, astfel incat sa se creada ca este un program care schimba culoarea ecranului de la iPhone.

Aplicatia transforma de fapt iPhone-ul intr-un transmitator Wi-Fi, astfel incat sa poti prinde Internet fara taxa lunara de 20 de dolari. Ulterior, a postat-o pe Appstore la pretul de 0,99 dolari.

Ulterior, cei de la Apple si-au dat seama de pacaleala si au scos programul din Appstore.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de procesoare, seria M4, destinată să echipeze viitoarele modele de MacBook și computere Mac, conform ultimelor informații. Noile cipuri...
#apple, #programator pacalit Apple, #aplicatie Apple , #stiri Apple
Comentarii
Poza DECEBALUS
DECEBALUS
rank 5
Nu, asta inseamna ca pustiu este destept !