Adrian Tolea: "Ca sa argumenteze incercarea de *deturnare* a elicopterului SMURD, presedintele CJ Timis face afirmatii false"

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 17:37
63 citiri
Schimburile de replici pe tema mutarii elicopterului SMURD de la Arad la Timisoara continua. . "De la inceput, doresc sa precizez ca declaratiile domnului Bojin pe aceasta tema sunt politice, nu tin de functia administrativa ocupata de dumnealui. Ca sa-si argumenteze aceasta incercare de *deturnare* a elicopterului SMURD, domnul Bojin face unele afirmatii care nu... concorda cu realitatea. Este o manipulare in scopul acumularii de capital electoral", a spus Adrian Tolea. Adria Tolea spune ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.