Aradeanca Lorena Galea, pe scena Next Star: "De Pepe mi-a fost cel mai frica, iar pe Dorian Popa mi-am dorit foarte mult sa il cunosc"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Martie 2017, ora 13:13
92 citiri
Lorena Galea este eleva in clasa a II - a la Scoala Gimnaziala "Aurel Vlaicu" Arad si, din octombrie anul trecut, studiaza Canto la Scoala Populara de Arte Arad, cu profesoara Claudia Stesco. Joi, 30 Martie, incepand cu ora 20.30, Lorena va performa la Antena 1, in cadrul concursului Next Star. Lorena a inceput sa studieze muzica de la o varsta frageda, aproximativ la 5 ani.
"Acasa cantam fara oprire indiferent de activitatile pe care le desfasuram, insa talentul meu a fost remarcat de catre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.