Cozi impresionante facute de romani pentru reducerile la hainele vandute la Parndorf, in Austria: "Nici nu putem compara cu ce se intampla la noi in tara"

Sursa: Adevarul
Vineri, 26 August 2016, ora 15:48
184 citiri
Romanii, polonezii si unguri se ingramadesc, in aceste zile, la reducerile de la celebrul complex de magazine Parndorf, din Austria. Cozi impresionante sunt in spacial la outlet-urilor Gucci, Prada, Geox si Burberry. Mai multe magazine din cadrul complexului Parndorf, din Austia, au fost fortate, in ultimele zile, sa aduca paza suplimentara si sa coordoneze cozile formate in fata magazinelor. La outlet-ul McArthurGlen a fost joi o zi de reduceri de pana la 80%. Conform conducerii a fost o zi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.