Cum se trateaza "nervii la stomac", tulburarea care afecteaza masiv omul contemporan. Medic: "Este felul in care stresul actioneaza, provocand dezastre"

Sursa: Adevarul
Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 06:10
609 citiri
Nervii la stomac produc dureri vii, sub forma de crampe, arsuri in partea superioara a abdomenului, dar si gust acru in gura, senzatie de apasare, flatulenta (balonari), greata, gura uscata, lipsa poftei de mancare.
In general, tulburarile dispar relativ repede, dar apar din nou cu frecventa ridicata. In plus, genereaza iritarea mucoasei stomacale, care poate duce la gastrita sau ulcer.
Medicul aradean Otilia Tiganas spune ca sintagma "nervi la stomac" este o expresie des folosita, probabil ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.