Familia Regala nu vrea sa mai plateasca impozite si taxe pentru domeniul din judetul Arad

Sursa: Adevarul
Sambata, 21 Mai 2016, ora 09:24
88 citiri
Solicitarea Casei Regale a fost formulata de catre fostul suveran al Romaniei, care este veteran de razboi si ar avea acest drept.
Primarul comunei Savarsin, Ioan Vodicean, a declarat ca este in curs de analizare cererea, depusa la inceputul anului 2016.
Vodicean spune ca fostul rege platea cu regularitate 35.000 de lei pe an pentru domeniul de 19,5 hectare, care include castelul si alte cateva imobile. Daca se va constata ca solicitarea se incadreaza in prevederile legale, scutirile vor fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
UPDATE. Accident mortal la Simand! Un pieton a fost spulberat de un autocamion
UPDATE: Barbatul de 46 de ani care si-a pierdut viata este din Hunedoara "In aceasta dimineata, in ...
Accident cu opt victime intre Pancota si Seleus
ARAD. Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme a avut loc, in jurul orei 16:00, ...
Cushman & Wakefield Echinox: 18 Gym Fitness & Beauty se extinde la Arad in cadrul centrului comercial Agora, fostul Galleria
Cushman & Wakefield Echinox: 18 Gym Fitness & Beauty se extinde la Arad in cadrul centrului ...