Glad Varga: "Majorarile salariale sunt nesemnificative daca din ianuarie 2018 angajatul va plati si contributiile angajatorului!"

Miercuri, 31 Mai 2017, ora 15:20
60 citiri
Deputatul liberal, Glad Varga, membru al Comisiei de Munca si Protectie Sociala, trage un semnal de alarma la Legea-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Deputatul Varga solicita public Guvernului si majoritatii PSD-ALDE sa explice daca sustin sau vor sustine pe viitor o prevedere de modificare a Codului Fiscal: ,,In Punctul de vedere al Guvernului la Legea-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice la capitolul II punctul A se specifica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.