Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad: "Insist asupra nevoii de parteneriat concret intre Arad si comunitati din Italia"

Sursa: Vestic.ro
Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 00:00
96 citiri
Ambasadorul Italiei in Romania, Marco Giungi, a fost primit de Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad, alaturi de o delegatie formata din 10 oameni de afaceri si de Consulul Onorific al Italiei la Arad, Roberto Sperandio.
"Am insistat astazi asupra nevoii de parteneriat concret, pragmatic, intre judetul Arad si partenerii sai din Italia, respectiv proiecte in care putem colabora cu Ambasada si vom continua aceasta politica de interrelationare. Aradul este o comunitate puternica, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.