Iutin Cionca, presedinte al Consiliului Judetean Arad: "Un obiectiv important pentru mine este sa pastram in Arad tinerii talentati!"

Sursa: Vestic.ro
Luni, 03 Octombrie 2016, ora 17:09
56 citiri
"Parteneriatul s-a semnat astazi, cu ocazia deschiderii Anului universitar 2016-2017, eveniment comun al celor doua Univeristati aradene, la care au participat atat Consiliul Judetean Arad, cat si Primaria municipiului Arad. Vorbim despre Universitati pe care administratia locala le sustine si le apreciaza, cu deschidere internationala si cadre didactice care au confirmat in domeniile lor. In perioada urmatoare ne vom vedea des, si la Consiliul Judetean, si in alte institutii importante ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.