Ministrul Mediului: Ne-am confruntat cu doua proiecte blocate din pricina nefinalizarii actelor de reglementare de mediu: Autostrada Arad-Timisoara si Sebes-Turda (I)

Sursa: Vestic.ro
Joi, 09 Iunie 2016, ora 10:27
61 citiri
Rezolvarea problemelor aparute, de-a lungul timpului, in domeniul Padurilor, dar si al gestiunii deseurilor, precum si situatia actuala a procedurilor de infringement, in cazul Romaniei, sunt cateva dintre subiectele abordate de catre ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, intr-un interviu acordat AGERPRES. Pasca Palmer a vorbit si despre planurile pe termen scurt pe care ministerul de resort le pregateste, printre acestea aflandu-se procedura de atribuire in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.