Modernizarea Zimandului se "vede" si dupa demografie: "de la un recensamant la altul comuna a inregistrat o crestere, nu o scadere de populatie"

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 05:40
240 citiri
Daca pornesti din Arad spre Oradea, neaparat treci prin comuna Zimandu Nou: adica, tangential, prin toate satele ei componente: Zimand Cuz, Zimandu Nou si Andrei Saguna. In ultimii 8 ani comuna a cunoscut o dezvoltare aparte, insotita si de ridicarea standardului de viata al locuitorilor, prin reabilitarea si modernizarea infrastructurii, a tuturor obiectivelor sociale: scoli, gradinite, camine culturale, cabinete medicale, local primarie dar si construirea altora: cabinet medical, capele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.