PERICOL pe DN7: "Cratere" in asfalt si copaci batrani care cad peste carosabil!

   

Senatorul aradean Constantin Traian Igas a formulat doua interpelari catre Ministrul Transporturilor si directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale prin care solicita interventia celor in masura sa repare DN7, distrus de intemperii si in aceasta iarna, si sa toaleteze copacii de pe marginea drumului.
"Dupa cum suntem obisnuiti, in fiecare an, anotimpul rece lasa urme in carosabil. Drumul National 7 nu face exceptie, iar in prezent este plin de gropi si *cratere* si situatia se va agrava daca nu se intervine. Este inadmisibil pentru una dintre cele mai circulate rute din Romania", este de parere senatorul liberal.

Avand in vedere faptul ca pe site-ul oficial al Companiei nu este precizata nici o interventie pe DN7, parlamentarul a solicitat conducerii CNADNR sa prezinte un grafic de efectuare a lucrarilor de intretinere si reparatii pe tronsonul care strabate judetul Arad.

Senatorul a semnalat o alta poblema recurenta pe acest tronson national: circulatia periculoasa din cauza arborilor batrani cu risc mare de rupere si cadere peste carosabil. "Pe parcursul ultimilor ani la fiecare furtuna s-au prabusit arbori pe sosea iar uneori aceste caderi au produs victime umane, motiv pentru care am solicitat ministrului Ioan Rus sa vina cu o solutie in ceea ce priveste toaletarea arborilor sau plantarea de perdele de vegetatie pentru a proteja soseaua de viscol", a declarat senatorul Constantin Traian Igas.

Cuvinte cheie
Constantin Traian IgascopacicratereDN7gropiinterpelarenewsarpericolStiri Arad
Distribuie: ...
Marti, 10 Februarie 2015, ora 11:04
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
Eduard Palincas arestat la Oradea: vindea cannabis, cocaina si extasy!
ORADEA. Implicat in urma cu doi ani intr-un flagrant cu trafic de droguri, Eduard Palincas a fost ...
Au confiscat 288 de litri de tuica, la Chisineu Cris
Arad. Barbatul de 49 de ani din orasul Chisineu Cris, detinea un cazan functional pentru distilat ...
Familia Stoian, peste judet?!
ARAD. Itele numirii noului prefect par a fi tot mai incurcate. Desi numele viitorului prefect este ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor