Pesedeii au sutit identitatea unor africani si ataca in numele lor PNL Arad, il lauda pe Dragnea si plang dupa Ceausescu!

Sursa: Vestic.ro
Marti, 13 Februarie 2018, ora 21:32
44 citiri
Multe prostii am vazut in anii mei de presa, dar asta le intrece aproape pe toate! Pesedeii au sutit identitatea unor africani si posteaza mesaje insultatoare in numele lor impotriva PNL Arad, a unor lideri liberali din orasul de pe Mures si a lui Klaus Iohannis! "Africanii" pesedeilor, grupati sub numele GEORG HEIM, sunt foarte la curent cu marimea tomberoanelor de gunoi din Arad, cu castigatorii contractului de salubrizare a judetului nostru si cu numele liderilor PNL Arad, pe care ii injura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.