Politia Locala face apel la cetateni si agentii economici sa curete trotuarele

   

Politia Locala Arad atrage atentia persoanelor fizice si agentilor economici ca au obligatia sa efectueze si sa mentina curatenia trotuarelor pe aliniamentul aferent imobilelor detinute prin indepartarea zapezii si a ghetii ori de cate ori este necesar. Strangerea zapezii se va face in locuri care nu stanjenesc circulatia pietonala, auto sau parcarea. In cazul pericolului iminent de cadere a zapezii sau ghetii (turturilor) de pe cladirile inalte, detinatorii au obligatia sa ia masuri de marcare a perimetrului expus, de avertizare si de indepartare a acestora cu mijloace proprii sau prin sesizarea autoritatilor competente.

Politistii locali au impartit vineri peste 1000 de notificari in toate cartierele municipiului in legatura cu aceste prevederi legale, cuprinse in Hotararea de Consiliu Local nr.162/2006 privind gospodarirea municipiului. In perioada urmatoare vor fi demarate o serie de controale in oras si se va trece la incheierea proceselor verbale de amenda, cuantumul acesteia fiind intre 1001 si 2000 de lei, cu posibilitatea achitarii a jumatate din minim in 48 de ore.

"Rugam cetatenii Aradului sa dea dovada si de aceasta data de spiritul civic care ii caracterizeaza si sa curete trotuarele de zapada si de gheata, pentru a preveni eventuale accidente nedorite care pot avea urmari extrem de neplacute", a declarat Viorica Graur, director executiv al Politiei Locale Arad.
Sambata, 04 Februarie 2012, ora 13:07
Sursa: News Arad

Articol citit de 105 ori


News Arad
Cele mai citite stiri
Festivalul International de Teatru Nou, editia a treia. Vezi PROGRAMUL COMPLET
Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad a pua deja in vanzare biletele pentru cea de a treia editie a ...
O noua MINUNE a parintelui Arsenie BOCA! Icoana sa LACRIMEAZA de zile intregi. Sute de oameni vin sa vada MINUNEA
Localnicii din comuna vasluiana Puscasi sunt convinsi ca in comuna lor se intampla o minune. O ...
Lovitura DEVASTATOARE pentru un MALL din Arad. URMARILE ar putea fi dintre cele mai GRAVE
Doua mall-uri intr-un oras de talia Aradului s-au dovedit a fi prea mult inca din start. Cu toate ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook