Politistii rutieri din Arad le vor imparti soferilor cipuri pentru verificarea gradului de uzura a anvelopelor

   

O firma din Germania va pune la dispozitia politistilor rutieri din Arad cipuri cu ajutorul carora se poate verifica gradul de uzura a anvelopelor.

"Siguranta rutiera pe timp de iarna dar si responsabilitatea companiilor, in momentul in care angajatii lor se deplaseaza la si de la serviciu, sunt teme de maxima actualitate. In acest sens, Delticom Romania, filiala a liderului european in comertul online cu anvelope, Delticom AG din Germania, pune la dispozitia politistilor de la Serviciul Rutier Arad cipuri pentru masurarea adancimii profilelor la cauciucuri. Distribuirea - cu caracter preventiv - are drept scop verificarea gradului de uzura, respectiv conformitate a pneurilor", se arata intr-un comunicat de presa remis de reprezentantii firmei Delticom Romania.

De asemenea, reprezentantii firmei vor organiza, miercuri, o scurta dezbatere pe aceasta tema, in prezenta jurnalistilor, la care sunt invitati politistii rutieri. Se va explica si demonstra modul de utilizare a cipului. Totodata, va avea loc o actiune a Politiei Rutiere, prin care aceste cipuri vor fi distribuite soferilor in trafic. ...
Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 13:09
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
Topul firmelor aradene la a XXVI-a editie
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad a premiat si in acest an excelenta in afaceri. ...
Gala excelentei in afaceri: Topul firmelor aradene!
ARAD. Excelenta in afaceri a fost premiata si in acest an de catre Camera de Comert, Industrie si ...
Accident grav in Vama Nadlac
La data de 12 octombrie a.c., in jurul orelor 09:30, a avut loc un eveniment rutier in P.T.F. Nadlac ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor