Presedintele CJ Arad: "Toate amendamentele pentru Arad au fost respinse de Parlament! PSD nu a ajutat cu nimic judetul la votul pentru buget!"

Sursa: Arad City
Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 17:16
61 citiri
Conducerea Consiliului Judetean Arad este dezamagita de indiferenta parlamentarilor PSD Arad fata de forma finala a bugetului de stat pe 2017. "Inca de la intocmirea proiectului de buget am prezentat prioritatile judetului, am subliniat ca fondurile Consiliului Judetean pentru investitii va fi grav afectate si am solicitat sprijin din partea tuturor factorilor implicati, in special parlamentarii aradeni. Am organizat inclusiv o dezbatere in care am prezentat punct cu punct necesarul judetului. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.